Welke bril past bij mij?

Heb jij al tientallen brillen overwogen, maar ben jij er nog steeds niet over uit welke kwaliteit bril het beste bij je past? Het vinden van de juiste bril kan een moeilijke opgave zijn. Door het grote online aanbod aan monturen in verschillende vormen en kleuren zie je al snel de bomen door het bos niet meer. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt delen wij een aantal handige tips!

Een bril die je ogen laat stralen

Een bril is voor jou gemaakt als deze jouw ogen laat stralen! Maar deze perfecte bril blijkt in de praktijk niet zo makkelijk te vinden. Of een bril bij je past is afhankelijk van verschillende factoren. Om de zoektocht naar de juiste bril en kwaliteit wat makkelijker te maken hebben wij deze factoren voor je op een rijtje gezet.

  1. Oogkleur: het is belangrijk om de kleur van jouw bril af te stemmen op je oogkleur. Heb je blauwe of groene ogen? Dan staan warme aardetinten zoals bruin en koper je erg goed. Heb je donkere ogen? Kies dan juist voor een opvallender montuur in de kleuren blauw, groen of misschien zelfs wel oranje.
  1. Gezichtsvorm: brillen zijn er in verschillende vormen en maten, maar niet iedere bril past bij jouw gezichtsvorm. Heb je een hoekig, ovaal of hartvormig gezicht? Dan passen ronde en pilotenbrillen het beste bij jou. Is de vorm van jouw gezicht rond? Dan staat een bril met een hoekige vorm of een cateye model jou het best!
  1. Huidskleur: de ondertoon van je huid is erg belangrijk voor de kleurkeuze van jouw bril. Een ondertoon is de kleur die door je huid heen schijnt. Deze verandert nooit, ook niet wanneer je huid bruin wordt door de zon. Er zijn twee soorten ondertonen: geel en roze. Heb je een gele ondertoon? Kies dan een bril in een warme tint zoals bruin, koper of rood. Bij een roze ondertoon kan je beter voor zachte en neutrale kleuren gaan zoals roze en beige.

Versterk je kledingstijl met een bril als accessoire

Wat het dragen van een bril leuk maakt is dat je deze kan gebruiken als trendy accessoire. Door jouw bril te matchen met je kledingstijl maak jij jouw outfit helemaal af! Welke bril bij je past is dus mede afhankelijk van de kleding die je graag draagt. Zie jij er graag vrolijk uit en heb jij veel kleur in de kast? Dan is de Alex Multicolor leesbril de perfecte keuze voor jou! Door de kleurrijke print kan je de bril dragen bij iedere outfit. Ga jij liever voor een sportieve en stoere look? Kijk dan eens naar de Ann Satin Silver leesbril. Door de subtiele industriële randen zie jij er altijd hip en modern uit.

Mix & Match!

Kan je niet kiezen tussen al die leuke brillen van Croon Glasses? Neem er gewoon twee! Door regelmatig af te wisselen van bril behoud je een verfrissende look en kan je je bril nog beter matchen met jouw outfit. De brillen van Croon® zijn trendy en betaalbaar. Leuk voor jou, maar ook voor je portemonnee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *