Op zoek naar een nieuwe fietstas?

Fietstassen zijn er in allerlei soorten en maten. Helaas is niet iedere fietstas geschikt om op de elektrische fiets te bevestigen. Let dus extra goed op of de fietstas geschikt is voor de elektrische fiets! Kiezen voor een geschikte fietstas is mogelijk voor iedereen, dit is helemaal afhankelijk van de persoonlijke wensen.

Steeds vaker hebben mensen een e-bike en zijn op zoek naar een geschikte fietstas. Maar bestaan er fietstassen voor de elektrische fiets? Een passende bagagedrager voor de fietstas is noodzakelijk. Bij een e-bike moet de fietstas voorzien zijn van een professioneel bevestiging of haaksysteem. 

Let goed op of de fietstas geschikt is voor de e-bike
Bestaan er fietstassen voor op mijn elektrische fiets? Dit is een veel gestelde vraag onder de bezitters van elektrische fietsen. Het is een belangrijke vraag om te stellen, deze zeker niet dom is om te stellen.

De standaard fietstassen zijn namelijk helemaal niet geschikt voor de elektrische fiets, deze passen vaak helemaal niet! Let dus goed op of het type fietstas geschikt is, dit is zeker niet standaard het geval. Controleer dus of de fietstas in kwestie goed gebruikt kan worden op de e-bike.

Hoe weet je of een fietstas echt goed past?
Let bij het kopen van een fietstas voor een e-bike op de enkele en dubbele variant. Houdt rekening met de ruimte tussen de accu en de drager. De fietstas moet de ruimte hebben en mag niet knellen. Fietstassen die geschikt zijn bevonden voor de e-bikes, deze geven dat duidelijk aan. Google zelf het type fietstas met de desbetreffende elektrische fiets om zeker te zijn dat het goed past.

Een enkele fietstas bestaat meestal uit een haaksysteem. Hierbij is de dikte van de ophanghaken een cruciale factor. De fietstas moet goed passen tussen de drager en de batterij die daar vaak onder zit, deze ruimte moet voldoende zijn. Bij een dubbele fietstas is er geen sprake van haken. De speciale bandjes of de klittenband maken het mogelijk om de fietstas om te bevestigen. Let bij een dubbele fietstas goed op of brugmaat ervan klopt.

Ga voor het kopen van de beste fietstas!
Wil je graag een mooie en functionele fietstas kopen voor de e-bike? Veel mogelijke fietstassen zijn er verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen. Niemand hoeft nog langer met een saaie fietstas over straat. Zorg dat deze nieuwe aankoop aansluit bij je persoonlijke stijl. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek en eenvoudig exemplaar of juist sportief en modern!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *